Garderobni sistemi


Zakaj izbrati sisteme Metalprogetti?


1. FLEKSIBILNOST

Sistemi so fleksibilni, saj zadovoljijo potrebe manjših uporabnikov do večjih objektov, ki skladiščijo na tisoče obešenih oblačil.

2. MODULARNOST

Modularnost je dodana vrednost sistemov, saj dopuščajo nadgradnjo. Ta je predvsem dobrodošla ob večanju podjetij in tako zadovoljijo potrebe uporaviteljev in proizvodnje,  z ohranitvijo vrednosti predhodnih investicij.

3. IZDELAVA PO MERI

Načrtujemo specifično in modularno rešitev »po meri«. Sistem je izredno primeren v sektorjih, kjer beležijo sezonsko večanje dela.

4. UPRAVLJANJE POSAMEZNEGA OBLAČILA

V vsakem trenutku ima upravitelj vpogled v pozicijo-stanje vsakega artikla. Z enim »klikom« imamo vpogled na celotno stanje skladišča.

5. OPTIMIZACIJA PROSTORA

Sistemi Metalprogetti so zgrajeni na način, ki omogoča maksimalen izkoristek prostora. Skladiščenje oblačil je optimalno, saj sistem avtomatsko določi porabo prostora (na obešalnem traku) glede na tip oblačila.

Rezultati in koristi


1. INVESTICIJE

Vlagali boste v trpežne in zanesljive sisteme, ki izboljšajo vašo storitev. Produkti Metalprogetti predstavljajo investicijo, ki vam omogoča gospodarno ravnanje s časom, prostorom in človeškimi viri.

2. UČINKI

Naš cilj je poenostaviti vaše največje težave. Produkti Metalprogetti vam omogočajo izjemno zmanjšanje časa porabljenega v delavne procesu in optimalen izkoristek prostora.

Biro Plus d.o.o.
Pod vinogradi 25
5250 Solkan Slovenija


T: 0038641363077
E: natasa@biro-plus.com

Kontaktirajte nas >

Zakaj izbrati nas?

  • prilagajanje željam in potrebam strank,
  • prizadevanje za kakovost storitev,
  • hitra odzivnost,
  • zagnana in predana ekipa sodelavcev.
Za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje uporabniške izkušnje uporabljemo "piškotke".
Ne strinjam se