BolniceAUTOMATSKI RAZDELJEVALEC ZLOŽENIH UNIFORM

B2K FOLDER je modularen: vsak modul, ki meri 140x76x250cm, je samostojen, poganja ga lasten motor in vsebuje 100 predalov za hrambo zloženih oblačil. Osnovno enoto sestavljajo trije moduli (skupno 300 predalov) opremljeni s kolesi za lažje premikanje omar. Sistem zavzame izredno malo prostora, tako da je primeren za postavitev v vsakem hodniku ali predprostoru na bolnišničnem oddelku. Distribucija uniform je lahko«osebna« ali po konfekcijski številki: vsako oblačilo se opremi z identifikacijsko kodo, ki se registrira v bazo podatkov programa, ki se ga uporablja za upravljanje B2K FOLDER-ja. Uporabnik se registrira s kartico in upravlja sistem preko ekrana na dotik. Za oddajo umazanih oblačil so na razpolago avtomatična vratca, ki so ločena od razdeljevalca čistih oblačil.

   


BOLNIŠNICE

Med tolikimi problemi, uniforme ne smejo biti problem
Bolnišnice in zdravstvene ustanove: kraji kjer se dnevno rešujejo resni problemi. Kraji kjer je popolna organizacija ključnega pomena, obenem upravljanje in distribucija halj, uniform in delovnih oblačil osebja.

Obvezna je organizirana, natančna in neprekinjena postrežba
Proces, ki ni vedno natančno izveden in načrtovan, da deluje 24 ur na 24: vse to privede do prekomerne porabe sredstev in prostora, do nezadostne kontrole nad higieno posameznega oblačila, do slabše uporabe pomožnega osebja.
Približno načrtovanje procesov privede do manjšega kroženja in posledično do večjega števila izgubljenih oblek.

Avtomatsko upravljanje in distribucija uniform, od investicije do pridobljene vrednosti v kratkem času
Za vse to je našlo rešitev podjetje Metalprogetti. Sistemi B2K Uniform System, s fleksibilnimi in modularnimi aplikacijami, predstavljajo rešitev za vsak problem. Z investicijo, ki v kratkem času prinese dodano vrednost.

In za operacijske bloke, oddaljene poslovne enote in specialistične oddelke?
Za naštete primere, kjer je obvezna neprestana oskrba z oblačili in manjšimi pripomočki(sterilnimi) pripravljenimi za uporabo, je distribucija majhnih količin teh artiklov lahko zelo kompleksna in težavna. Za te posebne potrebe, je podjetje Metalprogetti ustvarilo avtomatske razdeljevalce B2K Folder.

Manj potrebnega prostora in večja varnost v slačilnicah osebja
Obstaja potem še en glavni vidik, ki se ga uspešno reši s sistemom B2K Metalprogetti: upravljanje slačilnic osebja, kjer je pomembna poraba prostora, varnost in učinkovitost. Podjetje je zato ustvarilo B2K Smart Locker, avtomatski sistem za skladiščenje in distribucijo vreč za oblačila in osebne predmete, ki nadomesti klasične omarice. S 50% manj zasedenega prostora in veliko več varnosti.

Avtomatski sistemi B2K za bolnišnice. Tri rešitve, en sam zmagovalec: vi
Če ste spoznali prednosti avtomatskih sistemov B2K Metalprogetti za enostavno vodenje vsakodnevnih procesov, ste na pravem naslovu za povpraševanje po dodatnih infomacijah. Prepričani smo, da boste zagotovo našli eno rešitev B2K tudi za vas, morda celo več.

Biro Plus d.o.o.
Pod vinogradi 25
5250 Solkan Slovenija


T: 0038641363077
E: natasa@biro-plus.com

Kontaktirajte nas >

Zakaj izbrati nas?

  • prilagajanje željam in potrebam strank,
  • prizadevanje za kakovost storitev,
  • hitra odzivnost,
  • zagnana in predana ekipa sodelavcev.
Za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje uporabniške izkušnje uporabljemo "piškotke".
Ne strinjam se