Hoteli


Prednosti:

- maksimalni izkoristek prostora,
- modularnost: sistem prilagajen potrebam,
- vsaka prijava ali odjava je zabeležena in združena,
- prihranek prostora (najmanj 50%) v primerjavi s klasičnimi omaricami,
- varnost: varnostna naprava preprečuje poseganje v tujo lastnino

B2K SMART LOCKER – pametna omarica

SISTEM ZA SKLADIŠČENJE IN DODELJEVANJE OBLAČILSistem je modularn in vsak modul je sestavljen iz tekočega traku za 130-150 mest na posamična avtomatska vrata, preko katerih uporabnik vlaga ali prevzema svoja oblačila in druge predmete.
Število mest se lahko izdela glede na potrebe uporabnika, na primer: z žepi za shranjevanje predmetov ali čevljev ali opremljeni z ločilom med osebnimi in delovnimi oblačili.

Uporabnik se mora identificirati ob vsakem dostopu z osebno oznako; ob vrnitvi oblačila trak dostavi uporabniško mesto na avtomatska vrata, ki omogočajo prevzem. Ob trenutku vračila, se trak ustavi na avtomatskih vratih in postavi pravilno dodeljeno uporabniško mesto.
Sistem opravi vse to z največjo varnostjo, tako da v fazi prevzema in izdaje ne pride do posega v tujo lastnino.
Vsak dostop se registrira v programu in je v celoti izsledljiv glede na podatke.

        


HOTELI


Za uniformo, ki je vedno v popolnem stanju (zgledu)
Hotelirstvo, Igralništvo in turizem so sektorji, ki združujejo delavce z različnimi poklici, z različnimi urniki, s skupno potrebo: imeti uniformo vedno v popolnem stanju, zaradi estetskih in higienskih normativov. Za upravitelje je bistvenega pomena pregled in nadzor v vsakem trenutku, stanja oblačil in uniform. Učinkovito upravljanje tega vidika predstavlja številne prednosti: kvalitetna postrežba in ekonomičnost

Ponudba uniform 24 ur na 24, vse pod nadzorom
Za vse to so nastali sistemi B2K Uniform Sistem, za avtomatsko upravljanje skladišča, prenos in razdeljevanje uniform. Modularni in fleksibilni sistemi, prilagodljivi na vsak položaj z uporabo ene ali več funkcij. Od programa za upravljanje naprej.
Prednosti so očitne. Uporaba v celoti avtomatiziranega sistema pomeni znižanje stroškov garderobne službe in zmanjšanje števila zaposlenih. Obenem dovoli razdelitev oblačil 24 ur na 24, 365 dni v letu, kar je ključnega pomena v objektih, ki morajo vedno zagotavljati maksimalno kvaliteto storitev.

Pravi sistem tudi za zložene obleke, brisače, kopalne plašče, itd..
Sistem B2K je velika pridobitev tudi za hotele, Spa, Welness centre in manjše dejavnosti. Zmagovalna rešitev za optimalno upravljanje je na primer, nadzorovano razdeljevanje brisač in kopalnih plaščev. Sistem ponuja popolno in neprekinjeno razdeljevanje, brez izgub.

Za prostorno in varno slačilnico
Tudi za slačilnice za goste in za zaposlene v SPA, Welness centrih (termah, toplicah) in hotelih obstaja zmagovalen sistem Metalprogetti: B2K Smart Locker, avtomatski sistem za skladiščenje in distribucijo vreč za oblačila in ostale osebne predmete, ki nadomeščajo klasične omarice. S tem prihranimo od 50 do 70% prostora in dosežemo večjo varnost. Investicija je cenovno konkurenčna omaricam in razmerje cena/prostor se s časom pokaže v prednosti.

Avtomatski sistemi B2K za hotele. Tri rešitve, en sam zmagovalec: vi
Če ste spoznali prednosti avtomatskih sistemov B2K Metalprogetti za enostavno vodenje vsakodnevnih procesov, je to pravi naslov za več informacij. Prepričani smo, da boste našli eno rešitev B2K tudi za vas, morda celo več.

Biro Plus d.o.o.
Pod vinogradi 25
5250 Solkan Slovenija


T: 0038641363077
E: natasa@biro-plus.com

Kontaktirajte nas >

Zakaj izbrati nas?

  • prilagajanje željam in potrebam strank,
  • prizadevanje za kakovost storitev,
  • hitra odzivnost,
  • zagnana in predana ekipa sodelavcev.
Za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje uporabniške izkušnje uporabljemo "piškotke".
Ne strinjam se