Industrija


AVTOMATSKI SISTEM ZA UPRAVLJANJE IN DISTRIBUCIJO DELOVNIH OBLEK


B2K Uniform System

GLAVNE ZNAČILNOSTI

B2K Uniform System je sestavljen iz:
- eno ali več odprtin za avtomatski prevzem čistega perila,
- eno ali več odprtin za odlaganje umazanega perila,
- enega ali več transportnih trakov in skladišče,
- računalniško upravljanje.

S sistemom najprej rešujemo problem tradicionalnih statičnih upravljanj in ročnega skladiščenja: B2K Uniform System odpravlja vse težave in vam omogoča, da racionalno izkoristimo prostor in osebje.
Danes je vedno potrebno označiti vsak kos oblačila z identifikacijsko oznako zaposlenega, zapisano v mikročipu ali črtni kodi z namenom racionalizacije stroškov storitev povezanih z delovnimi oblekami in zagotovitev skladnost s higienskimi pravili.

B2K Uniform System Metalprogetti omogoča centralno upravljanje, kar je zasluga programske logike, prilagodljive glede na uporabnika in značilnosti storitve (na njegovo željo, po velikosti ali mešane).
Poleg samodejne razdelitve čistih oblačil, v B2K Uniform System je tudi avtomatsko shranjevanje umazanih oblačil: sistem zagotavlja eno ali več vložnih mest za oblačila, kjer identifikacija ni potrebna. Vsaka vrata spoznajo vloženo obleko in uporabnikov kredit se samodejno posodablja. Tako je vse pod nadzorom, čisto lahko dvignete šele potem, ko je sistem zaznal sprejem označenih umazanih oblačil.

B2K Uniform System je popolnoma modularen: njegovi sestavni deli so namenjeni za izgradnjo sistemov z različno kompleksnostjo, po meri glede na zahteve kupca. Prav tako lahko namestite samo posamezne komponente sistema ali različne kombinacije. Če se razlikuje število uporabnikov, se lahko sistem razširi v vsakem trenutku.

Garderobni sistem Uniform Sistem  Garderobni sistemi Uniformni sistem  Uniform Sistem   Uniform SistemINDUSTRIJA

Industrija se razvija in z njo garderobna služba
Industrija: sektor v neprestanem razvoju, kjer vse poteka hitreje, kjer so potrebe proizvodnje vedno bolj fleksibilne in posebne, z naštetimi organizacijskimi problemi: upravljanje in distribucija uniform, oblačil, delovnih oblek, halji itd..
Organizirano in nadzorovano upravljanje tega procesa privede do pomembnih ekonomskih in praktičnih prednosti za podjetje in njegovo osebje.

Vse pod nadzorom kjer se zahteva maksimalna higiena in oskrba oblačil
Obstajajo posebni sektorji, kjer je vse to ključnega pomena, kot na primer v živilsko – predelovalnem, elektronskem ali farmacevtskem sektorju, kjer je popolna higiena v stiku z materiali in produkti nujna. Delovna oblačila morajo biti vedno skrbno negovana.
Na primer zaščitne uniforme, ki jih uporabljajo specializirani delavci - kako zagotoviti njihovo posebno nego in ohranit njihovo kvaliteto?

Modularni sistemi uporabni 24 ur na 24
Za vse potrebe obstaja tehnološka in inovativna rešitev. To je tehnologija Metalprogetti, s svojimi sistemi B2K Uniform System za avtomatsko upravljanje skladišča, prenos in distribucijo uniform, uspešno uporabljeni v vedno več podjetjih, zaradi njihovih ekonomskih in organizacijskih prednosti. Modularni in fleksibilni sistemi, ki so se izkazali za uspešne v različnih industrijskih situacijah: na primer v podjetjih, ki obratujejo 24 ur na 24 in 365 dni v letu, ali v primerih ko se večje število zaposlenih zvrsti med različnimi izmenami. Zagotoviti v vsakem trenutku hitro distribucijo uniform prinaša prednosti za podjetje in za uslužbence.

Za manjše in ločene poslovne enote
Podjetje Metalprogetti je pomislilo tudi način zagotovljene ustrezne zaloge in avtomatske distribucije uniform v manjših podjetjih: za te potrebe je namenjen sistem avtomatskih distributerjev B2K Folder.
Manj porabljenega prostora in več varnosti v slačilnicah osebja
S sitemi B2K Metalprogetti je rešena dodatna problematika: upravljanje s slačilnicami osebja, ki zahtevajo prostor in varnost. Podjetje je v te namene namenilo sistem B2K Smart Locker, avtomatiziran sistem za skladiščenje in distribucijo vreč za oblačila in osebne predmete, ki nadomesti klasične omarice. Z vsaj 50% privarčevanega prostora in veliko več varnosti.
Sistem B2K za industrijo. Tri rešitve, en sam zmagovalec: Vi
Če ste prepoznali potencial sistemov B2K Metalprogetti za enostavno reševanje vsakodnevnih kompleksnih težav, boste tu zagotovo našli rešitev ki bo primerna za vas.

Biro Plus d.o.o.
Pod vinogradi 25
5250 Solkan Slovenija


T: 0038641363077
E: natasa@biro-plus.com

Kontaktirajte nas >

Zakaj izbrati nas?

  • prilagajanje željam in potrebam strank,
  • prizadevanje za kakovost storitev,
  • hitra odzivnost,
  • zagnana in predana ekipa sodelavcev.
Za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje uporabniške izkušnje uporabljemo "piškotke".
Ne strinjam se