GarderobNE OMARE

Avtomatizirane garderobne kabine: uporabna in prestižna novost v hiši, sprememba v industrijski uporabi, manj porabljenega prostora in še veliko neodkritih namenov. Sistemi-garderobne kabine Metalprogetti za avtomatsko distribucijo oblačil so idealna rešitev.

 

GarderobnI TRAKOVI

 

Več oblačil, manj vrste.

Garderoba: najdba in hitro vračilo oblačil, velike količine, večji izkoristek prostora.

Avtomatizirani sistemi Metalprogetti so idealna rešitev iz več razlogov.


Garderobni sistemi za INDUSTRIJO

 

Upravljanje in distribucija delovnih uniform: spremenljivi kriteriji, zagotovljeno učinkovito delovanje 24 ur dnevno, sledljivost oblekam in fleksibilna uporaba. Težave s prostorom učinkovito rešujemo s inovaticnim sistemom B2K Metalprogetti z avtomatskim upravljanjem zalog, skladiščenjem in distribucijo uniform, oblačil, športnih oblačil, laboratorijskih oblačil, skratka vseh delovnih oblek.

Garderobni sistemi za Hotele

B2K Smart Locker je inovativna rešitev Metalprogetti, ki rešuje probleme s prostorom in varnostjo v garderobah zaposlenih.
To je sistem za skladiščenje in dodeljevanje oblačil in drugih osebnih predmetov, ki povezuje vse uporabnike označene z identifikacijsko oznako.
Nadomešča uporabo klasičnih omaric, z veliko prihranka na prostoru (do 70%) in veča varnost.

Garderobni sistemi
za BOLNICE

B2K FOLDER podjetja Metalprogetti je mnogostranski avtomatski razdeljevalec zloženih uniform. Zapolsenim na delovnem mestu omogoča razpoložljivost nadomestne uniforme, 24ur na 24, vse dni v letu: to je kompaktna omara, zelo uporabna v manjših prostorih. Izredno primerna je v specialističnih ambulantah ali na oddelkih prve pomoči, kjer je potreba po selekcionirani zalogi oblačil in po nadomestnih oblačilih za uporabo v nujnih primerih.

Biro Plus d.o.o.
Pod vinogradi 25
5250 Solkan Slovenija


T: 0038641363077
E: natasa@biro-plus.com

Kontaktirajte nas >

Zakaj izbrati nas?

  • prilagajanje željam in potrebam strank,
  • prizadevanje za kakovost storitev,
  • hitra odzivnost,
  • zagnana in predana ekipa sodelavcev.
Za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje uporabniške izkušnje uporabljemo "piškotke".
Ne strinjam se